For virksomheder

Velkommen tilVikar Assistance


Vi tilbyder vores assistance til alle virksomheder uanset størrelse og branche. Vi er baseret i København, men dækker det meste af Sjælland.

Vikar Assistance er et effektivt og seriøst vikar- og rekrutteringsfirma.

Vi tilbyder vores assistance til alle virksomheder uanset størrelse og branche.


Vi er baseret i København, men dækker det meste af Sjælland. Hvis I har brug for assistance, så tilbyder vi de rigtige ressourcer på det tidspunkt og i den periode, hvor I måtte have behov for det.

Svinger jeres personalebehov? Har I akut behov for flere medarbejdere? En løsning her og nu - kan være jeres løsning på lang sigt.


Mangler I en medarbejder? Så lad os håndtere hele ansættelsesprocessen!


Brug jeres tid på at drive forretning og lad os sørge for, at I får den rigtige nye medarbejder.

Der er fornuft i at bruge fleksibel arbejdskraft. En beregning på økonomien i at anvende vikarer kan hurtigt vise, at der er god og sund økonomi i at anvende en vikar fra Vikar Assistance.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi kommer gerne ud til jer for at afklare virksomhedens behov. På denne måde sikrer vi, at I får et attraktivt tilbud, hvor vi får afstemt jeres forventninger til henholdsvis ”rette assistance”, ”rette tid” og ”rette pris”.
Vikar Assistance gør det muligt for virksomheden at få vikarassistance på netop det tidspunkt og i den periode, hvor virksomheden har et aktuelt ressourcebehov. Har I perioder med spidsbelastning eller et akut behov for assistance, kan vi med meget kort varsel sikre, at I får én eller flere vikarer.Rette pris


Vikar Assistance kan tilbyde vikarassistance til konkurrencedygtige priser. Vi indgår individuelle aftaler, hvor timeprisen pr. vikar blandt andet vil afhænge af følgende:


  • Virksomhedstype – branche
  • Assistancetype - jobfunktion
  • Antal vikarer
  • Periode

Det skal fremhæves, at vi til enhver tid aflønner vores vikarer efter gældende overenskomster m.v. for relevant branche.